Om FONET

FONET er fremtidens telekommunikationsselskab, der leverer innovative og kombinerede funktioner, der ikke kan leveres via det nuværende fastnet. Samtaler vil naturligt blive kombineret med data via nutidens bredbåndsnet, og leveret hvor-som-helst og når-som-helst på den enkelte brugers betingelser enten gratis eller til ekstremt lave priser. FONET skaber overskuelighed og mobilitet.

FONETs bredbåndskoncept er udviklet af firmaet Danovation ApS, der ejes af en gruppe personer, der alle har 15-25 år erfaring i service, konceptudvikling og operationel drift af store globale netværk indenfor telekommunikations- og IT- sektorerne.

Den anvendte teknologi bygger på elementer og koncepter, der lever op til tele-sektorens driftskrav om kun nogle få minutters driftsforstyrrelser pr. år. Alle drifts- og servicefunktioner gennemgår en løbende udvikling. Konceptets styrke er en blanding af en velfungerende og modulær teknologi og de nyeste trendsættende teknikker. Det giver et produkt under FONETs fulde kontrol, der til en hver tid vil dække markedets krav til funktionalitet, fleksibilitet og rentabilitet.

Danovations teknologi har bevist sin værdi og danner grundlaget for mangeårige partnerskaber med flere af de største Teleoperatører i Skandinavien og udlandet.

FONETs systemer er installeret hos en af de største danske Teleoperatører. Dette kombineret med partnerskaber med flere globale operatører sikrer en redundant og optimeret afvikling af samtaler med den rette kvalitet og pris til alle typer netværk i både Danmark og udlandet.

FONET har markedets laveste driftsomkostninger, hvilket nu og fremover vil sikre, at FONETs abonnenter vil have markedets bedste kombination af service og pris.

Målsætning
-Levere trendsættende brugervenlige kommunikationstjenester i en integreret og intuitiv sammenhæng med personlig administration af egen serviceprofil.
-Vedvarende opbygge og justere knowhow og teknologi, så de er på forkant og altid kan matche fremtidens markedskrav.
-Vedvarende opbygge og justere et forretningskoncept og en omkostningsstruktur, der giver dynamik, tilpasningsevne, fleksibilitet og stabilitet.
-Motto: Tør-og-Gør-en-Forskel

Ledelse
Administration, økonomi, marketing & salg Design, udvikling, projektstyring
Flemming Fogtmann Freddi Hansen
 
Produktudvikling
Carsten Christiansen
 
Kontakt
Tegning af abonnement: salg@fonet.dk Driftsforespørgsler: support@fonet.dk
Kontoforespørgsler: support@fonet.dk Generelle forespørgsler: salg@fonet.dk

Firmaoplysninger
Fonet A/S
Trekronervej 5
8620 Kjellerup
Tel.: 77341111
CVR nr. 32326749
Bankkonto:
- Reg.: 2380
- Konto: 6279151842
Ved overførsel fra udlandet:
- IBAN: DK9120006279151842
- Swiftadresse: NDEADKKK Top