Hvorfor FONET

Det er enkelt, gennemsigtigt og fleksibelt

Fonet gør telefoni let og enkelt. Mine Sider og brugen og tilpasningen af telefonien er meget intuitivt og brugervenligt.

Abonnementer og priser er blandt markedets laveste.

Fonet tilbyder et Basis abonnement uden et månedligt gebyr. Det er til dig, der kun har få månedlige udgående samtaler og ikke har behov for mere end et telefonnummer eller udvidede funktionsmuligheder.

Du skal vælge et Plus abonnement, hvis du har mere end blot nogle få månedlige udgående samtaler eller har brug for flere telefonnumre, mere fleksibilitet eller har brug for Fonet's Hosted PBX funktioner.
Sammenlign abonnementer

Fonet giver dig nogle af markedets absolut bedste priser ved opkald til Danmark. Markedets billigste opkald til udlandet for de fleste og vigtigste lande. Minutpriserne er sekundafregnet, og der er kun en mindre opkaldsafgift ved besvarede opkald.

Hos Fonet er kunden er altid i fokus og sikres høj kvalitet, tilgængelighed og kundevenlig service.

Stort udvalg af services er inkluderet i dit abonnement.

Basis abonnementet inkludere:
  • Standard telefonsvarer
  • Viderestilling
  • Banke på
  • 2 samtidige samtaler
  • Telefoni med mulighed for 2 postadresser
  • Vis eller skjult nummer
  • Hemmeligt nummer
Plus abonnementet inkludere ovenstående samt Hosted PBX services

Ingen oprettelsesgebyrer eller bindinger

Fonet mener ikke, at du skal betale for at blive kunde. Du bør heller ikke være bundet til Fonet. Du betaler derfor ikke et oprettelsesgebyr og nummerflytning til FONET er gratis. Bindinger er skabt af firmaer, der ikke leverer et kvalitetsprodukt og yder en service, der i sig selv sikrer, at kunderne forbliver tilfredse og loyale.

Fonet ønsker kun tilfredse kunder!

Selvbetjening samlet et sted giver overblik

Via en personlig web-konto give Fonet dig sikker adgang til at administrere egne oplysninger og foretage tilpasninger på egen hånd, frem for at skulle kontakte Fonet hver gang. Hos Fonet har vi samlet forbrugsoversigter, administration af telefonnumre og linjer, tankning, fakturaoversigt og meget mere.

Fonet har gjort det enkelt at få overblik!

Benyt eget udstyr eller få det leveret som 'Plug-and-Play'

I modsætning til de fleste andre teleselskaber tilbyder Fonet, at du kan benytte dit eget udstyr. Det kan være en adapter, router med telefoni, telefon eller softphone. Du kan til og med benytte dit eget telefonsystem så som asterisk eller 3CX.
Fonet support hjælper dig med at få dit eget udstyr til at fungere optimalt.

Du kan også vælge det enkelt ved at købe et abonnement med udstyr. Det kaldes 'Plug-and-Play'. Du får udstyret leveret med posten, og du skal blot sætte det til internettet via din router.
Har du problemer, giver Fonet support dig hurtig og kyndig hjælp. Top