Valg af FONET som jeres teleleverandør


Det kan virke uoverskueligt at skifte fra jeres nuværende leverandør til FONET.
Men FONET har siden i 2004 opbygget stor erfaring og struktureret processen, så den foregår kontrolleret og sikkert fra start til drift.
FONET er jeres totalleverandør og partner.

I får gratis rådgivning fra vores professionelle support team. De vil sikrer jer den optimale løsning, inden I skifter og går i drift.

Servicekrav og løsningsmodel


På opfordring gennemgår FONETs team jeres nuværende løsning og informerer om de nye muligheder FONETs service portefølje giver jer. Der udarbejdes efter aftale en skriftlig specifikation for den fremtidige drift.

Klargøring, test og verifikation


I samarbejde konfigureres de ønskede services iht. specifikationen via test telefonnumre. FONET fremsender IP-telefoner opsat og klar til brug samt sim-kort. FONETs team giver jeres medarbejdere den nødvendige træning og indsigt, så I får den optimale drift og mulighed for serviceadministration 24-7.

I verificerer at alle jeres services fungerer efter hensigten, og der foretages evt. justeringer. I bestemmer testperiodens længde, og hvornår skiftet fra den nuværende leverandør skal foretages.

Igangsætning


FONET igangsætter flytningen af jeres nuværende fastnet- og mobilnumre, så flytningen foregår på den dag og det tidspunkt, I ønsker. FONETs team følger overgangen og verificerer, at alt kører iht. de aftalte specifikationer.

Drift


Driften overvåges 24-7 og FONETs support team er ikke længere væk end en mail eller et telefonopkald.

FONET gør telefoni gennemskueligt og enkelt.


Sammenlign Ip-telefoni abonnementer Top